Kunpa voisinkin istua tuossa pihalla hetken kahvikupin kanssa ja imeä aurinkoa itseeni. Lämpötila on parhaimmillaan varmasti +15. Sen sijaan tuijotan tätä ruutua ja yritän tehdä gradua. Yritän, koska keskittyminen on luokkaa 15 minuuttia gradua ja 45 minuuttia aivojen kulutusta aivottomilla sivuilla klikkaillen toinen toistaan idioottimaisempia uutisia ja juttuja auki.

Paras IL klikkaukseni (koska uutinen tämä ei ole missään määrin) lienee.

"Kiihotun työterveyshoitajalla - mitä teen?"

Älkääkä väittäkö ettette olisi näitä lukeneet! Iltalehden top- kympistä löytyy eikä Hesarikaan kauas jää laatujournalismillaan tästä. Pahinta ei ole kuitenkaan totaalijärkytys siitä, miten paljon kakkaa aivosi ovat nyt täynnä kun olet klikkaillut klikklikklik klik kliklkik klik klik klikkkkkk kymmenittäin näitä "uutisia" auki. Ei suinkaan se ei ole vielä mitään. Vaan se kun menet noin kahden tunnin päästä uudelleen klikkailemaan auki uusimmat, monin verroin enemmän törkyä sisältävät jutut. Voi kyllä tiedän mikä on Maisa Torpan tissikohu ja mitä eri blogeissa siitä sanotaan. Mutta en todellakaan haluaisi tietää! EI KIINNOSTA!

Millon tästä maailmasta tuli tämmönen klikitivismin (jep tämä on tieteellinen käsite tälle ilmiölle) helvetti. Ja ennen kaikkea miten siitä pääsee pois? Mun elämä valuu hukkaan! Tahdon aurinkoon! Avatkaa verhot ja tuulettakaa mun päätä!

Joko nyt on viikonloppu? Hemmetti.